Halmia Dam spelade 2-2 i Kungsbacka *uppdaterad*

Damerna åkte norrut för match mot antagonisterna Kungsbacka DFF.

Halmias damer har haft en fullspäckad helg. A-laget spelade under lördagen mot förra årets värsta konkurrent Kungsbacka DFF. Det blev 2-2 i en match där Irene Isaksson  gjorde Halmias ena mål sedan nyförvärvet från Stattena Emma Krantz assisterat.
2-2-målet var ett praktfullt självmål efter ett inlägg av Halmias Katharina Nilsson.
Halmias damer spelar många och tuffa matcher under vintern och det innebär att många spelare får chansen och ibland på ovana positioner. Trots detta så börjar det att se bra ut. Mot Kungsbacka spelade ISH bra i delar av matchen.

Även Halmias U-lag spelade i helgen. För motståndet stod Laholms FK och resultatet blev 4-0. Halmias stora målskyttar i division 3 i fjol, Ebba Hed och Cornelia Eriksson, levererade direkt med tre mål. Hed gjorde två och Eriksson ett. Det fjärde målet gjordes av Emma Nielsen.

ISH går nu in i en mycket tuff matchperiod med fyra matcher inom loppet av en vecka. Närmast väntar allsvenska Kristianstad på onsdag klockan 16.30 på bortaplan.

Etiketter: dam