Månadens herrprofil - Februari 2014

Johan Mangfors skrev på för IS Halmia under december 2010. Han anlände från Ängelholm i Superettan tillsammans med Calle Genberg från Landskrona. Dessa två herrar blev under kommande tre år ryggraden och tryggheten i Halmias avancemang i seriesystemet. Johan gjorde fem säsonger i Ängelholm dit han kom från Halmstad BK 2006. Mangfors är fostrad i Harplinge och har ett antal pojklandskamper på sin meritlista från ungdomsåren. Som spelare är Johan orädd och en riktigt bra duellspelare, som före detta innermittfältare besitter han även en fin spelförståelse. 2014 blir Johans fjärde säsong i IS Halmia och ni kan räkna med att en frisk Mangfors finns med i startelvan när det drar ihop sig till tävlingsmatch igen.


Namn: Johan Mangfors
Ålder: 29
Position: Mittback
Äter helst: Skaldjur
Motto: Pass
Fotbollsdröm: Har mer eller mindre slutat fotbollsdrömma men att få gå upp ytterligare en serie med Halmia vore trevligt
Bästa egenskaper som spelare: Spelförståelse
Favoritlag: Arsenal
Favoritspelare: Yaya Toure/Mathieu Flamini
Drömresa: New York
Den här personen skulle jag vilja träffa: Zlatan
Det här gör jag helst om jag inte spelar fotboll: Umgås med vänner över ett glas
Det hade jag högst betyg i skolan i: Som den mönsterelev jag var hade jag högsta betyg i många ämnen
Vem vinner Division 1 Södra 2014: IS Halmia

Etiketter: herr