Månadens damprofil - Februari 2014

Emma Harrysson är en spelare som under fjolåret kom till oss via samarbetet med IF Centern. Under 2013 gjorde hon en kometkarriär och debuterade i Halmias seriesegrande lag i ettan. Hon är en teknisk och rejäl mittfältare som är fostrad i Torup och tog 2012 steget till Astrio och hamnade sedan i Centern och Halmia. Dessvärre fick hennes utveckling ett avbrott i augusti 2013 då hon brutalt (men inte med mening) tacklades av en amerikansk spelare i samband med en träningsmatch. Emma skadade sig så allvarligt att hon inte kom i gång igen förrän i januari i år. Nu är hon helt i gång och kan se fram emot ett spännande 2014.

Namn: Emma Harrysson.
Ålder: 16 år.
Position: Mittfältare.
Äter helst: Kyckling.
Motto: Så länge man inte ger upp har man inte förlorat.
Fotbollsdröm: Att spela med IS Halmia i Allsvenskan.
Bästa Egenskaper som spelare: Bra framspelare och ger alltid 100% i varje match.
Favoritlag: Manchester United.
Favoritspelare: Christian Ronaldo
Drömresa: USA.
Den här personen skulle jag vilja träffa: Christian Ronaldo
Det här gör jag helst om jag inte spelar fotboll: Shoppa kläder
Det hade jag högst betyg i skolan i: Svenska/Idrott
Vem vinner Elitettan 2014: IS Halmia så klart

Etiketter: dam