Provträningar P99-01

Är Du född 1999-2001 och nyfiken på IS Halmia?
Brinner Du för att spela fotboll? Vill Du träna mycket? Har Du spelat fotboll en längre tid?


Vi i IS Halmia U-15 erbjuder dig en anpassad och motiverande träningsmijö. Hos oss får alla plats, både elit och bredd. Just av denna anledning kommer vi att anmäla två lag i seriespel och alla som sköter sin träning har rätt att spela match.

Om ovanstående stämmer överens med Dig så är Du välkommen att komma och testa på i våran miljö under januari och februari. Vi ser gärna att du dyker upp på onsdagar när vi tränar på Halmstad Arenas konstgräs, 16.00 - 17.20.

Innan Du kommer till våran första träning så är det en förutsättning, och därmed också en mycket viktig punkt, att Du har kontaktat ansvariga i Din nuvarande förening om Ditt eventuella provspel hos IS Halmia.

Kontakta också någon utav våra tränare Christoffer Andréasson (070-4045599) eller Emil Tillander (073-5269461) och meddela att du har för avsikt att testa med oss.

VÄLKOMNA TILL IS HALMIA!!

Etiketter: ungdom