Månadens herrprofil - Januari 2014Halmias burväktare Jonas Käck hade ett händelserikt år 2013. Jonas vaktade Halmiakassen under första halvan av säsongen, därefter drog han på sig en märklig infektion som sedan blev till hjärtsäcksinflammation och säsongen var därmed över. Under sina 13 matcher från start så släppte Halmia in i snitt 0,77 mål/match. Jonas är nu tillbaka i full träning och verkar mer laddad än någonsin, fast besluten om att täppa igen målet och leda Halmia till ännu fler framgångar. Käck är en grym pådrivare på plan, en ledare längst bak som är lika duktig med fötterna som med händerna. Han är reflexsnabb och kanske som allra bäst i en mot en och på straffar. Troligen en av landets bästa målvakter i division 1 och en skön snubbe som alltid har ett leende på läpparna.

Namn: Jonas Käck
Ålder: 26
Position: Målvakt
Äter helst: Tacos
Motto: Det löser sig
Fotbollsdröm: Ha Roligt
Bästa egenskaper som spelare: Räddar bollar
Yrke: Lagerchef
Favoritlag: Manchester City
Favoritspelare: Gianluigi Buffon
Drömresa: Eskilstuna
Den här personen skulle jag vilja träffa: Barack Obama
Det här gör jag helst om jag inte spelar fotboll: Umgås med trevliga individer
Det här hade jag högst betyg i skolan i: Filosofi
Vilka vinner Division 1 Södra 2014: IS Halmia

Etiketter: herr