Kamal berättar om varför det blev Halmia igen

Kamal Mostafa ger sin syn på Halmia och varför han idag skrev på ett nytt kontrakt.

Du skrev på nytt kontrakt idag, varför valde du att fortsätta i Halmia ytterligare en säsong?
- Det kändes rätt, jag har kommit in i gruppen bra, alla spelare,ledare och fans tar hand om mig och jag får ut mitt spel ganska bra i Halmia. Jag utvecklas hela tiden och det är mitt mål att alltid bli bättre och jag känner att jag kan bli mycket bättre nästa år.

Hade du några andra anbud som lockade? Du var ju t.ex. och provspelade i IFK Värnamo?
- Det handlade om 4 klubbar och 2 lag från utlandet. Men jag vet att dom fortfarande kommer att ha koll på mig. Halmia är en bra klubb och har bra spelare. så det är inte konstigt andra klubbar har bra koll.

Du kom från Qviding i somras, hur har din tid i Halmstad varit sedan dess? Trivs du i stan?
- De har varit riktigt kul. Det har mycket med alla i Halmia att göra också. Spelarna tar hand om mig och vi går ut och äter tillsammans, folk frågar ifall jag behöver något osv. Trivs man utanför plan kan man också prestera på plan.

Tror du att Halmia kan överträffa fjärdeplatsen från i år?
- Annars hade jag spelat någon annanstans. Vi har ett mål bara och jag tror att alla vet vad det är. Men man måste va ödmjuk och ta en match i taget.

Ditt kontrakt kom som en tidig julklapp för alla Halmianer där ute, och vi önskar dig lycka till i Halmiadressen även kommande säsong.
- Tack så mycket, med Er fans som stöttar oss så kommer det här sluta lyckligt.

// Christoffer Andréasson

Etiketter: herr