Krantz och Arvidsson klara - Tilda justast i Halland

Ferenc Horvat och Julia Arvidsson Ferenc Horvat och Julia Arvidsson

Som ni säkert redan sett så har Halmias damer gjort klart med Emma Krantz från Stattena. Emma är innermittfältare med bra blick för spelet. Hon var Stattenas lagkapten under 2013 och en av lagets viktigaste spelare.
- Det känns bra att det äntligen löste sig med henne. Det drog ut lite på tiden men nu är det klart, säger Håkan Magnusson och fortsätter:
- Med Emma i laget så ökar vi våra chanser att bygga upp våra anfall eftersom hon är så spelskicklig.

I dagarna blev även Julia Arvidsson från Östers IF klar för Halmia. Julia spelade ungefär halva säsongen i elitettan i fjol och hon gjorde det som inner- eller yttermittfältare. Till Halmia värvas hon främst som innerback.
- I och med Julia så får vi flera möjligheter. Tilda Bengtsson spelade på den platsen i fjol men jag vill kunna använda henne i en mer offensiv roll också, säger Magnusson.
Julia Arvidsson kommer från början från IFK Värnamo men gick inför 2013 till Östers IF. När laget nu trillade ur Elitettan så följer hon istället med Halmia upp i samma serie.

Tilda Bengtsson var annars rubrikernas tjej förra veckan då hon utsågs till Hallands justaste spelare. Det är Radio Halland i samarbete med Hallands idrottsförbund som delar ut priset och för Tildas uppträdande på planen får hon 5 000 kronor och Halmia lika mycket. Framförallt är Tilda värd priset då hon under hela året agerade som en riktig förebild, både för sina lagkamrater och inför publik.

Etiketter: dam