100 000 kr till Halmia från Svenska Spel

Svenska Spel delade häromdagen ut 50 miljoner kronor till Sveriges föreningsliv. Av dessa gick nästan 100 000 kronor till IS Halmia.

Hur kommer då detta sig? Kopierar in en text från Svenska spels hemsida.

"Det är tack vare DIG och ytterligare 186 043 personer som Sveriges föreningar nu får dela på 50 miljoner kronor. Tack för ditt engagemang!

När du väljer att spela hos Svenska Spel hjälper du till att fördela 50 miljoner kronor till svensk ungdomsidrott. Varje år. Det gör du genom att registrera de föreningar du vill stödja hos oss, samt att alltid spela med Spelkortet. Det engagemanget tackar både vi och Sveriges idrottsföreningar dig för."

Det är aldrig försent att koppla sitt spelkort/konto till IS Halmia, nedan följer en länk till vart man registrerar sig, samt att det alltid finns en så kallad banner på våran hemsida som leder direkt till registreringen.

IS Halmia på Svenska Spel

Tack för att du stödjer IS Halmia!
 

Etiketter: föreningen