Inför Trelleborgs FF - IS Halmia

Nu ska det avgöras, sista omgången är här och IS Halmia är ett av två lag i serien som faktikst har något väsentligt att spela för, nämligen en kvalplats till Superettan 2014.

Förutsättningarna är till en början enkla, Halmia måste vinna och Oddevold måste förlora. Därefter är det målskillnaden som avgör, där har Oddevold klar fördel med sina +18 mot Halmias +13. Givetvis är det en tuff uppgift som grabbarna står inför, det är en sak att åka ner till Trelelborg och vinna i omgång 12, en helt annan att göra det på beställning i en avgörande sista omgång. Och dessutom veta att man troligtvis behöver göra det med ett par måls marginal.... Men är det några som klarar det så är det Lindaus mannar.

Trelleborg har som sagt inget mer än en placering att spela för, detta efter att man bara spelat 1-1 i Skånederbyt mot Limhamn Bunkeflo i förra omgången.

Halmia saknar skadade Genberg och avstängda Kamal, annars är det positiva tongångar i ett Halmia som hittat tillbaka till formen och enbart förlorat en match av dem sju senaste.

För er som inte följer matchen live på Vångavallen i eftermiddag så ses vi på everysport!

Länkar:
Hallandsposten
Halmias Svenska Fans
Trelleborgs FF
Everysport

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr