Inför IS Halmia - Torslanda IK

Så var det dags igen, Halmia tar emot Torslanda i säsongens sista? hemmamatch.

Dubbla hemmamatcher väntar för våra representationslag i helgen och först ut är alltså herrarna. Jakten på den i teorin möjliga kvalplatsen går vidare och vid eventuell seger sätter man press på Oddevold som spelar sin match först på söndag.

Läget i truppen är glädjande med både Mangfors och Ingves tillbaka efter avstängning, saknas gör fortfarande Genberg men det gick ju bra senast när Mr Taube fick en lite offensivare roll på plan. 

Vad gäller gästerna Torslanda så har dem verkligen kniven på strupen, man ligger under nedflyttningsstrecket och har hela fem poäng upp till säker mark. Detta med sex poäng kvar att spela om, en tuff men inte omöjlig uppgift. Men då krävs först en seger på Örjans Vall, allt annat innebär spel i Division 2 kommande säsong.

Lagens möte i våras slutade 0-0 i en match som Halmia dominerade i 90 minuter. Med andra ord har vi en minirevansch att utkräva.

Länkar:
Everysport
Halmias Svenska Fans

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr