Hej alla Halmianer!

Vilken fantastisk säsong vi har haft så här långt! Våra lag har presterat långt över våra förväntningar och inom den närmaste veckan kommer vi att spela ett antal avgörande matcher med början idag, onsdag den 16 oktober. Då spelar vårt P-98 lag kval till pojkallsvenskan mot Astrio, matchen spelas på Halmstad Arenas konstgräs kl 18.30 Förutom Halmia och Astrio ingår även Onsala i kvalgruppen. Kom gärna och heja på vårt duktiga pojklag, dem behöver det.

I helgen kommer så två viktiga, ja jag skulle vilja säga helt avgörande, matcher att spelas för våra seniorlag på Örjans Vall. På lördag, den 19 oktober, möter herrarna Torslanda kl 15.00. Fortfarande finns möjligheter till en kvalplats för våra herrar, återstår att se om vi lyckas ta den. Ett antal resultat måste gå vår väg i så fall, men så länge chansen finns så skall vi försöka ta den. Det är en mycket bra prestation laget gjort. Trots den tunga perioden i somras då vi inte tog så många poäng, är vi fortfarande med i toppstriden. Det tyder på en mycket bra moral i laget där Peter och hans ledarteam verkligen får ut det bästa av laget.

På söndag den 20 oktober kl 15.00 är det så returmatch i kvalet till Elitettan för vårt damlag. Med 4-0 segern från matchen i Lidköping i ryggen, har vi självklart ett utmärkt utgångsläge inför returen. Ett kval är dock ett kval och det gäller att göra jobbet även i returmatchen. Vårt damlag är dock så starkt med många framstående profiler (grattis Abnora till ett nytt landslagsuppdrag) i laget så jag är övertygad om att vi kommer att klara detta. En plats i Elitettan nästa säsong vore riktigt kul för vårt lag och hela föreningen. Värt att notera från damsidan är också att vårt U-lag vann division 3 på ett imponerande sätt och är därmed klara för division 2 nästa säsong. 

Jag hoppas att vi alla ställer upp och stöttar våra lag under den kommande veckan, man ur huse alla Halmianer.... visst kan vi komma över 1000 åskådare i någon av helgens matcher. Vi måste i alla fall bli bättre än de 784 åskådare som såg kvalmatchen i söndags i Lidköping, eller hur!

Ja önskar våra lag riktigt lycka till i de kommande matcherna!

Hälsningar

Susanne E
 

Etiketter: föreningen