Inför Kristianstads FF - IS Halmia

Halmia möblerar om i laget efter avstängningar på både Mangfors och Ingves.

Ja serien börjar dra ihop sig och kvar återstår endast tre omgångar av årets Division 1 Södra. Näst på tur står alltså bortamatch mot Kristianstad. En tuff uppgift, inte minst med tanke på dem båda avstängningarna och Genbergs knäskada. 

Hemmalaget Kristianstad har fortfarande inte säkrat nytt kontrakt, även om man tog ett stort steg mot just detta när man i förra omgången besegrade Limhamn Bunkeflo på bortaplan i en riktigt sexpoängsmatch. Segern senast gör att man kan spela lite mer avslappnat och inte på samma sätt har kniven mot strupen. Noterbart är att Kristianstad får tillbaka fyra spelare från skador och avstängningar.

Halmia ersätter avstängda Mangfors och Ingves med bröderna Ola och Jonas Lindh. Ola går in på mittfältet medans Jonas får agera mittback tillsammans med Egzon. Framåt väntas Taube få en offensivare roll för att fylla luckan efter Genberg.

Halmiaringen anordnar bussresa och ska enligt uppgift ha platser kvar i bussen, boka din plats hos Bo Tagestam.

Länkar:

Hallandsposten
Halmias Svenska Fans
Kristianstads FF
Everysport

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr