Jessica sexmålsskytt i avslutningen

Det började lite trögt men sedan lossnade det. Glimåkra besegrades i serieavslutningen med 6-2 (2-2) och Jessica Jingblad svarade för alla målen.

Trots sex mål i gårdagens match och totalt 30 mål i år så vinner inte Jessica Jingblad skytteligan utan det gör Stattenas Johanna Ejdelind, men det är av underordnad betydelse.
Nu väntar nämligen kval till elitettan och det spelas i två matcher. Den första matchen går på Framnäs ip i Lidköping klockan 14.00 och den andra går den 20 oktober klockan 15.00 på Örjans vall.

IS Halmia vill också passa på att tacka Glimåkra för den fina gesten att överräcka en blomsterbukett som grattis till oss till seriesegern.

Kvalmetod
Kvalet genomförs via dubbelmöte hemma – borta varvid, om poäng och målskillnad är lika efter andra matchen, mål på bortaplan räknas dubbelt.
Har efter den andra matchens ordinarie speltid inte avgörande skett förlängs matchen med 2 x 15 minuter. Mål på bortaplan räknas inte dubbelt i förlängningen. Om inget eller lika antal mål gjorts i förlängningen avgörs matchen genom straffsparkstävling enligt spelreglerna.

Övriga kvalmatcher:
Brommapojkarna - IFK Norrköping
Assi IF - Bollstanäs SK
 

Etiketter: dam