Lunds BK - IS Halmia 1-2 (1-1)

Halmia tog en meriterande seger när man bortabesegrade Lund på måndagskvällen.

Kamal Mostafa avgjorde matchen med sina två fullträffar, därmed hänger Halmia på i den absoluta toppen av tabellen. Nu väntar toppmöte mot serieledarna Husqvarna FF på Örjans Vall på lördag kl 15.00. Missa INTE!

Peter Lindau säger följande om matchen;
- Lund var duktiga och sista kvarten skapade dem lite tryck, men utan att skapa några riktigt heta chanser. Hela matchen var väldigt böljande och utan speciellt långa anfall åt något håll, vi lyckades hålla Lund på avstånd och skotten kom oftast från längre håll, och där gjorde "Luka" några riktigt bra ingripanden. Kamals båda mål var av hög klass. Nu ska det bli en härlig match på lördag och det ryktas om två supporterbussar från Huskvarna. 

Länkar:
Hallandsposten
Lunds hemsida
Halmias Svenska Fans
Ålandstidningen
Sydsvenskan
Everysport

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr