Arbnora tillbaka

Arbnora Robelli är tillbaka i IS Halmias damlag efter sitt VM-kvaläventyr med Albaniens landslag. Och hon matchades på en helt ny position som mittback(!)
- Att kastas in på en sådan position under sådana matcher kändes otroligt bra och otroligt roligt, säger Arbnora Robeli.

Det blev två förluster för Albanien i sin VM-kvaldebut; först mot Belgien med 2-0 och sedan mot Holland med 4-0. I Holland fanns bland annat LdB Malmös allsvenska stjärna Manon Melis, som för övrigt gjorde tre av Hollands fyra mål.
- Det kändes som Belgien hade fler målchanser än vad Holland hade men de spelade bollen också väldigt bra och att spela mot ett Holland som är ett av de bättre lagen i världen känns underbart, för hur många får göra det, säger Arbnora till Halmias hemsida.

Nästa utmaning för Albanien är matcher mot Norge och Grekland. Den 26 oktober möter laget Norge på bortaplan medan man möter Grekland hemma den 30 oktober.
- Jag hoppas att jag får fortsatt förtroende av förbundskaptenen, säger Robeli som nu har ett kval med Halmia till elitettan att se fram emot. Laget tränade som vanligt i går och på plats fanns Arbnora Robelli som är fulladdad att konkurrera om plats mot Glimåkra på söndag och sedan två kvalmatcher mot antingen Lidköping eller Falköping.
Etiketter: dam