PROVTRÄNING Ungdomar

Är Du född 1996-2000 och nyfiken på IS Halmia?
Brinner Du för att spela fotboll? Vill Du träna mycket? Har Du spelat fotboll en längre tid?

Om ovanstående stämmer överens med Dig så är Du välkommen att komma och testa på i våran miljö under två veckors tid med start måndag 21/10 kl.16.30.
Vi kommer att genomföra sex gemensamma pass (provspelare + egna spelare) och som avslutning på dessa två veckor en internmatch = träningsmatch där vi blandar provspelare med egna spelare. Alltså fem träningar och en match.

Innan Du kommer till våran första träning så är det en förutsättning, och därmed också en mycket viktig punkt, att Du har kontaktat ansvariga i Din nuvarande förening om Ditt eventuella provspel hos IS Halmia.

Innan Du kommer till oss så vill Vi även att Du kontaktar våran ungdomskonsulent Christoffer i så god tid som möjligt;

Ungdomskonsulent Christoffer Andréasson 070-4045599

Har Du frågor om ovanstående, framtidstankar i föreningen eller annat som berör eventuell provträning så går det också bra att kontakta våran ungdomskonsulent när som helst. Man kan också gå in på respektive lags hemsida för att skapa sig en liten uppfattning om aktuellt lag.

VÄLKOMNA TILL IS HALMIA!!
 

Etiketter: ungdom