FC Trollhättan - IS Halmia 3-3 (2-0)

En poäng efter dramatisk avslutning.

Bortalaget Halmia gjorde en bedrövlig första halvlek och borde i sanningens namn legat under med mer än "bara" 2-0. I halvtid gjorde man några taktiska förändringar och fick igång spelet lite mer, men det var ändå hemmalaget som utökade till 3-0 på straff bara minuterna in i andra halvlek. 

Så kommer då den sista kvarten..... Niclas Taube dribblar sig igenom, tacklas omkull och landar såpass illa att axeln hoppar ur led. Ambulans tillkallas och matchen avbryts i nästan 20 minuter.
Med 11 minuter kvar och när eländet bara blir mörkare och mörkare så kommer ljuset i tunneln, Ronny Sabo spelar fram inbytta Ola Lindh och det är reducerat till 3-1. Nu är goda råd dyra, full fart framåt och sju minuter senare är det dags igen, Gulda slår ett inlägg som Robin Thomasson förvaltar väl och det står 3-2 på resultattavlan med fyra minuter kvar av matchen. Inte kan vi väl kvittera också?! Åjo, bara minuter senare skickas bollen in i straffområdet igen, Wilhelm Ingves nickskarvar och Kamal Mostafa är på rätt ställe och skickar in kvitteringen. En helt osannolik upphämtning på 11 minuter och med Halmias då bästa spelare Niclas Taube på väg till akuten i ambulans.

Första halvlek glömmer vi och tar istället med oss andra halvlek och speciellt sista kvarten. Vilken moral!

Niclas Taube beräknas tyvärr vara borta i 4-6 veckor och säsongen kan därför vara över. Krya på dig!
Nya målvakten Vladimir Lukic gör en godkänd insats och kan inte lastas för något utav målen, ska bli spännande att se honom på lördag när vi möter Sylvia på Örjans Vall kl 16.00

Länkar:

Hallandsposten
Halmias Svenska Fans
Trollhättans hemsida
Sveriges Radio P4 Väst

// Christoffer Andréasson

 

Etiketter: herr