Arbnora åker på kval

En av de mer framträdande spelarna i IS Halmia under 2013 Arbnora Robeli har blivit uttagen i Albaniens landslag inför VM-kvalet. 

Albanien har hamnat i en svår grupp med Norge, Holland, Belgien, Portugal och Grekland. Robelis Albanien möter Belgien i den första kvalmatchen den 21 september och Holland den 26 september men Arbnora Robeli åker redan i morgon.
- Det ska bli jättespännande och naturligtvis är jag stolt över att få representera mitt land, säger Arbnora Robeli.
Robeli är tillbaka till de två avlutande omgångarna.

Samtidigt som Arbnora Robeli åker på VM-kval åker hennes klubblag till Asarum för att försöka att försvara första platsen i division 1 södra Götaland. Efter förra helgens seger mot Kungsbacka så leder Halmias damer ettan; tre poäng före just Kungsbacka.

Etiketter: dam