ISH dam laddar för seriefinal

De två jämnaste och starkaste lagen så här långt i serien möts i morgon på Örjans vall. IS Halmia står på 42 poäng och 51 plusmål. Kungsbacka DFF har samma poäng och 48 plusmål.
- Det är jäkligt häftigt att det är så pass rafflande och att det är två halländsla lag som fightas om det, säger Håkan Magnusson.

Halmia har en bra träningsvecka bakom sig och har förberett sig så bra som bara är möjligt. Emma Harrysson är fortfarande lårskadad men har varit på röntgen i dag på fredagen. Förhoppningsvis är hon med i slutspurten av serien. Agnes Heinrich lades in med magsmärtor förra helgen och det visade sig vara blindtarmen. Heinrich hälsar:
- På måndag kör vi igen.

IS Halmias damer spelar på lördagen med den något udda tiden 13.15 men det beror på att hela dagen är tillägnat IS Halmia (se annan plats på hemsidan) och herrarna spelar efter (kl. 16.00).
Enligt uppgift kommer det ett 100-tal supportrar från Kungsbacka. Hoppas att du kommer och stöttar ditt IS Halmia.

IS Halmias lag i division 3 tog ytterligare ett steg mot serieseger och uppflyttning till division 2 i och med seger mot Getinge på torsdagen med 4-1 (Ebba Hed 2 mål, Emma Nielsen, Linn Gerhardsson).
- Om jag inte räknat fel så behöver vi 3 poäng till för att det ska vara helt klart med serieseger och de ska vi se till att ta, säger Magnusson.

 

Etiketter: dam