Inför IK Oddevold - IS Halmia

Dags för säsongens tuffaste match, åtminstone på pappret.

Idag klockan 17.00 möts IK Oddevold och IS Halmia på nyrenoverade Rimnersvallen i Uddevalla.

Hemmalaget Oddevold har växlat upp ordentligt efter en något ojämn vår, man har tre raka segrar och jagar Husqvarnas förstaplats i serien. Senast blev det storseger 5-1 borta mot LB07, ett motstånd Halmia fick stryk mot på hemmaplan i omgången tidigare. Inför hösten har Oddevold förstärkt truppen på flera olika positioner, bland annat har man plockat in Tideman och Selmani från Halmstad BK. 
Saknas till dagens match i Oddevold gör Jesper Westerberg som är avstängd, också frågetecken för Johan Patriksson som utgick skadad i senaste matchen.

Bortalaget Halmia har sju raka matcher utan vinst och halkar efter i toppen av tabellen. Till matchen mot Oddevold saknas avstängda Calle Genberg och Wilhelm Ingves. Jonas Käck har tyvärr drabbats av hjärtsäcksinflammation och har träningsförbud i fyra veckor. 

Länkar
Halmias Svenska Fans
Oddevolds Svenska Fans
Oddevold.se

// Christoffer Andréasson
 

Etiketter: herr