Jessica femmålsskytt

32 sekunder. Så lång tid tog det för Jessica Jingblad att göra sitt första mål. Sedan rullade det på och slutresultatet skrevs till 7-0 (5-0) mot FC Hessleholm.

Kampen om förstaplatsen fortsätter. IS Halmia gjorde vad man kunde på lördagen i mötet mot bottenlaget FC Hessleholm.
IS Halmia har under säsongen haft svårt att spela mot lagen på undre halvan och förra lördagen tog det över 70 minuter innan laget fick hål på Sjöbo. Lördagens match visade helt annat. Halmia körde formligen över Hessleholm och Jessica Jingblad hade stor galaföreställning med fem mål på kontot och ledning i skytteligan.
- Som sagt. Det är skönt att ha matchvinnare och vi har många, säger Håkan Magnusson efter matchen.
1-0, 2-0, 3-0, 4-0 svarade Jingblad för innan Catharina Nilsson ökade på ledningen till 5-0. Sju minuter in på den andra halvleken forsatte Jessica med  sitt femte mål innan Tilda Bengtsson fastställde slutresultatet till 7-0.
- Herregud vad viktigt att få det till att lossna, säger Magnusson.
Toppkonkurrenten Kungsbacka vann också stort borta mot Hammenhög med 6-2. Förra toppkonkurrenten IFK Örby fortsätter att tappa i stället är det nu Borgeby som skuggar i toppen. Nästa vecka möter Halmia Borgeby på bortaplan.

Etiketter: dam