Halmia Dam ute ur DM

Två segrar (3-0 och 3-1), en oavgjord (0-0) och nu en förlust med 2-0 under 2013; det är facit mot Hallandskollegan IF Böljan.

På fjärde försöket i år lyckades IF Böljan att vinna mot Halmia. Det skedde i semifinal i DM på onsdagskvällen på Falkenbergs ip.
- Jag tycker ändå att vi får många bra besked. Agnes Heindrich årsdebuterade och gjorde en klockren insats, Pauline Bengtsson gjorde en mycket bra match och Catarina Nilsson gjorde ett gediget jobb, säger Håkan Magnusson.
Halmia startade matchen utan fem spelare ur startelvan som startade mot Sjöbo i lördags men lyckades ändå få Böljan att slita för segern. 
- Jag tycker att vi visar att vi har en mycket bra bredd i truppen och det gör ju framtida laguttagningar betydligt svårare, säger Magnusson.

På lördag väntar en ny utmaning för Halmia. FC Hessleholm står för motståndet på Sannarp och senast lagen möttes fick ISH kämpa hårt. 
- Det var första matchen i år som vi kom i underläge. Isabelle Jokiaho visade vägen i den matchen men jag hoppas att vi kan ta tag i matchen tidigare denna gång, säger Magnusson.
LdB Malmö-förvärvet Jonna Ingvaldsson är spelklar på fredag och är således spelklar till lördagens drabbning. 

Etiketter: dam