Halmia förstärker och testar nytt

Kamal Mustafa. Foto Christoffer Andréasson Kamal Mustafa. Foto Christoffer Andréasson

Nu släpper vi bomben!

Kamal Mustafa har idag skrivit kontrakt med Halmia. Kamal hämtas från seriekollegan Qviding och är en meriterad mittfältare/anfallare född 1991. Moderklubben heter Gunnilse men han värvades till storklubben IFK Göteborg och gjorde debut under 2008. Året därpå fick han göra debut i Allsvenskan. Senare skrev han på ett A-lagskontrakt med "Änglarna" från Göteborg, men drabbades av en korsbandsskada och hamnade utanför truppen. Innan han hamnade i Qviding så provspelade han bland annat i Turkiet och hade ögonen på sig från till exempel Hammarby.

Vi hälsar Kamal varmt välkommen till IS Halmia och Örjans Vall.


Vi kan också avslöja att vi denna veckan har en kille vid namn Jasir Selmani som provtränar med oss.
Lite fakta: Född 91, Makedoniens bästa ungdomsspelare 2007, har spelat Champions Leaguekval 2011, Landslagsspelare från U-15 till U-21. Tillhör just nu KF Shkendija i Makedonska ligan. Mittfältare.

 

Etiketter: herr