IS Halmia P-15 i Elite Hotel Cup, dag 4

Aktiv Vilodag

Idag var det vila från fotbollsspelande och uppladdning inför morgondagens slutspelsmatch mot HIF. På förmiddagen hade vi efter en skön sovmorgon, en kanotutflykt på Svartån kombinerat med en lagtävling med finfina priser. Inte en kropp var torr.
Eftermiddagen spenderades på Gustavsviks Upplevelsebad och alla kom säkert hem efter att ha badat av sig i tre timmar tillsammans med tusentals glada turister. På kvällen bar det av till en föreläsning som riktade sig till fotbollsälskande killar, angående det egna personliga ansvaret för sin individuella utveckling. Många tänkvärda ord från en kille som jobbar i SvFF och som kommer att hålla i träningslära-biten på Bosön i höst.

Nu blir det natten och vår högsta önskan just nu är att vi ska slippa köpa ett nytt matchställ imorgon, då en av de assisterande tränarna vägrade handtvätta kläderna utan lejde ut uppdraget till en totalt främmande människa som vi tror heter Olga. Har vi tur står det en väska utanför dörren imorgonbitti. Annars ringer vi Kjell.............
Gonatt!

 

Etiketter: ungdom