Första förlusten kom mot Örby

Halmias damer åkte på årets första förlust. Den kom i den 12:e omgången och för motståndet stod serietvåan Örby. Resultatet blev 3-2 (1-0)

Halmia reste på torsdagen till Örby för returmötet från i söndags. Den matchen vann ISH med 3-0. Torsdagen blev en annan historia. Hemmalaget hade ledning med 2-0 när Johanna Björkheim tryckte in en höra slagen av Alicia Svensson. I det läget var ISH på gång men dessvärre fick Örby också göra 3-1. Då trodde många att det var över. Halmia vägrar dock alltid att ge sig och när tio minuter återstod slog Alicia Svensson en ny hörna som Jessica Jingblad nickade in. 
Trots under läge med både 2-0 och 3-1 reste sig Halmia men denna gång räckte det inte till poäng. 

Nu tar laget en välbehövlig semester och spelar nästa match den 3 augusti på bortaplan mot Rödeby.

Etiketter: dam