ISH laddar för dubbelt Örby

IS Halmias damer har haft en fantastisk vårsäsong så här långt. Nu återstår två matcher mot IFK Örby; den första nu på söndag på Sannarp klockan 15.00. Den andra torsdagen den 4 juli på bortaplan.

Den 7 januari i år startade IS Halmia upp sin säsong. Sedan starten har laget träffats vid drygt 120 tillfällen, vunnit en vinterturnering, spelat 26 matcher och avverkat ett lyckat träningsläger i Spanien. ISH har vidare vunnit 19 av dessa matcher, spelat 3 oavgjorda och förlorat 4 och med en målskillnad på 95-29. Om man bara tittar på tävlingsmatcher under 2013 så har Halmia vunnit 12 matcher och spelat 2 oavgjorda och har en målskillnad på 51-6.
- Det är imponerande siffror men de betyder inte så mycket just nu. Det viktigaste är att vi fokuserar på avslutningen mot Örby och framförallt på matchen på söndag, säger Håkan Magnusson.

Söndagens motståndare IFK Örby kommer från Västergötland och är ett välorganiserat lag. De har, precis som ISH, ännu inte förlorat någon match och tog en meriterande seger mot Kungsbacka i förra matchen.
- Vi har sett Örby vid ett par tillfällen och det kommer att bli en oerhört tuff match. Vi behöver prestera på topp för att lyckas vinna matchen, säger Håkan Magnusson.

Fram till matchstart på söndag så kommer ISH-truppen att träna måndag till fredag och vara lediga dagen innan match.
- Det har varit en lång vår och alla lag i serien är slitna. Vi är starka så Örby får jobba hårt om de ska ta några poäng för IS Halmia 2013 är starka, säger Håkan Magnusson.
 

Etiketter: dam