Inför ISH mot Rödeby

IS Halmia möter på söndag (dagen efter midsommardagen) Rödeby på hemmaplan. Matchen startar klockan 15 och går på Sannarp.
Rödeby var av vissa utpekade som favorit till seriesegern men efter nio omgångar ligger laget näst sist, med 5 inspelade poäng. Poängen har man tagit sedan man vunnit mot Hammenhög, spelat oavgjort mot Glimåkra och Hässleholm.
- Det blir som alla andra matcher; det vill säga en tät och tuff match där vi måste jobba stenhårt för att lyckas, säger Håkan Magnusson.

ISH har haft en något annorlunda vecka där man tränade i måndags och spelade DM-match i tisdags (seger 12-1 mot VGLT). Därefter tränade laget onsdag och torsdag men är sedan lediga fredag och lördag.
- Det är inte optimalt att inte träffas på två dagar, säger Magnusson.
Med tanke på det så kommer laget att samlas redan på förmiddagen på söndagen för ett lättare träningspass för att sedan äta lunch tillsammans.
- Truppen äter lunch på Freddies sportsbar innan samlingen och det gör vi för att förbereda oss så bra det bara går inför matchen, säger Magnusson.

Truppen mot Rödeby som samlas 10.30 på Sannarp: Anna Eckert, Antonia Andersson, Fia Pettersson, Emma Harrysson, Lollo Karlsson, Alicia Svensson, Tilda Bengtsson, Frida Jingblad, Jessica Jingblad, Arbnora Robeli, Frida Ottosson, Wendela Wedenryd, Irene Isaksson, Johanna Björkheim, Isabelle Jokiaho.
 

Etiketter: dam