Inför IF Limhamn Bunkeflo - IS Halmia

Omgång 11 tjuvstartar med två matcher idag, bland annat vår match borta mot Limhamn Bunkeflo. En vinst skulle innebära serieledning, men vad är rimligt att förvänta sig av dagens match?

Dagens motståndare Limhamn Bunkeflo hittar vi precis ovanför det nedre strecket i tabellen, mycket tack vare sitt ojämna spel. Man varierar imponerande insatser (t.ex vinst 0-1 borta mot Trelleborg och vinst 0-2 borta mot Trollhättan) med bottennapp (storstryk hemma mot både Torslanda och Karlstad, 0-3, 0-4). Faktum är att man hittills spelat bättre på bortaplan än hemma på Limhamns IP, endast fyra poäng hemma och sju borta.
I truppen finns intressanta spelare såsom Christoffer Katenda, Samuel Aziz och Xhevdet Llumnica.
Precis som bortalaget dras man med en del skadebekymmer, mer om det kan ni läsa på Limhamns hemsida (se länk längre ner).

Vad gäller vårt kära IS Halmia så börjar det ljusna på skadefronten, i dagens trupp saknas "bara" Ribic, Klang och K.Maholli, den sistnämnda har opererats för sina halsmandlar men väntas vara tillbaka till nästa match. Positivt är att både Ingves och J.Lindh är tillbaka i truppen, vi behöver alla friska och krya för att spetsa konkurrensen i laget. Niclas Taube och Sebastian Crona kommer att testas på uppvärmningen, vi håller alla tummar för att dem ska vara i speldugligt skick.

Ses vi inte på plats nere i Skåne så hoppas jag att ni följer matchen via everysport.com, länk finner ni nedan. Avspark 19.00

Halmias Svenska Fans
Limhamn Bunkeflos hemsida
Everysport.com


 

Etiketter: herr