Inför Qviding FIF - IS Halmia

Botten mot toppen när IS Halmia gästar Valhalla för den första av fyra raka bortamatcher.

Ja det är skilda förutsättningar för dem båda lagen. Halmia går som tåget med sex raka segrar och delad serieledning, medans Qviding sladdar i botten med ynka fyra poäng. 

Det bör dock nämnas att Qviding i senaste matchen besegrade Kristianstad borta med 0-1 och tog sin första seger för säsongen. Trots den skrala poängutdelningen så har faktiskt några av tränarna i motståndarlagen menat att Qviding är ett av det bättre lagen dem mött hittils.
Halmia är härmed förvarnade!

Qviding är enligt rapporterna ett spelande lag med mycket bollinnehav likt vårt Halmia. Man har dock haft väldigt svårt i djupledsspelet och haft problem att skapa målchanser, vilket 4 mål på 9 matcher bekräftar. Truppen saknar på pappret dem ritkigt stora profilerna, men nämnas bör ändå målskytten Alex Jeremejeff och Mentor Zhubi. 

Halmia reser till Göteborg med truppen intakt, saknas gör Ribic (långtidsskadad) och Klang (väntar på operation). Wilhelm Ingves har börjat att träna igen och väntas snart vara tillbaka i speldugligt skick, tveksamt om han är med i truppen redan imorgon. I övrigt har coach Lindau att välja och vraka bland resten av truppen, även om det inte är någon vågad gissning att det blir en startelva likt den senast mot Oddevold.

Matchstart Lördag 16.00

För er som inte vallfärdar upp till Göteborg så rekommenderar jag att följa matchen minut för minut på everysport.com, klicka på länken nedan så ses vi kanske där.

Qviding FIF - IS Halmia

 

Etiketter: herr