Böljan - Halmia 0-0

Årets andra Hallands-deby och ännu har inte Halmias damer släppt in något mål mot lag från länet. Matchen mellan Böljan och Halmia i damernas division 1 slutade 0-0, precis som matchen mot Kungsbacka gjorde för några veckor sedan.

Böljan inledde bäst och tog tak i taktpinnen. Halmias försvarsspel är dock starkt och hemmalaget skapade inte jättemånga klara målchanser. Å andra sidan hade ISH svårt att etablera något offensivt spel.
- Böljan var bra men vi är starka, säger Håkan Magnusson.

Matchen på Falkenbergs idrottsplats innehöll allt som ett deby ska innehålla. Det var bra tempo, hårda, ärliga närkamper men dessvärre inga Halmia-mål denna gång. Böljan behöll spelet en bit in i andra halvlek men sista 15-20 minutrarna var det Halmia som skapade de vassaste chanserna. 
ISH leder serien med fem poäng före Örby och Kungsbacka men med en match mer spelad.
 

Etiketter: dam