Damerna först ut på Örjans Vall

Amanda Johnsson Haahr Amanda Johnsson Haahr

Imorgon är det dubbelmatch på Örjans Vall. Först ut är Halmia Dam som möter Borgeby kl 13.30

Notera att texten nedan skrevs innan matchen borta mot Kungsbacka i tisdags (0-0).

Halmia dam går in i en otroligt viktig vecka med match i tisdags mot förhandsfavoriten Kungsbacka DFF på bortaplan och hemmamatch på Örjans vall i dag mot Borgeby.
- Det är oerhört spännande och roligt med tuffa matcher. Självklart går vi för sex poäng denna vecka och sedan får vi se hur långt det räcker, säger tränare Håkan Magnusson.

Amanda Johnsson Haahr är yttermittfältare i IS Halmia och har än så länge haft en lyckad säsong.
- Säsongen hittills har varit väldigt bra, det är alltid svårt att veta hur det ska bli även om vi hade en bra försäsongen. Tolv poäng på 4 matcher är riktigt bra och det känns som att vi har något bra på gång, säger Amanda och blickar fram mot veckans två matcher.
- Jag har inte så bra koll på andra lagen men som det ser ut hittills i tabellen är både Kungsbacka och Borgeby med i toppen. Det ska bli kul och spännande att möta dem men det ställer även stora krav på oss med två så tuffa matcher samma vecka.

Landslagsmeriterade Amanda Johnsson Haahr hade i förra hemmamatchen mot Asarum stor show på sin vänsterkant och detta inför ögonen på cirka 200 åskådare; däribland Sveriges förbundskapten för F-17-landslaget Yvonne Ekroth.
- Min egna start har varit bra, det har känts bättre och bättre för varje match även om jag inte kunde fullfölja mot Asarum. Det är kul att jag har, med stor hjälp från lagkamraterna, fått förtroende från tränarna och jag är helt klart nöjd med säsongstarten, men som alltid finns det ännu mer att ge.

Etiketter: dam