Halmia Dam fortfarande obesegrade

Halmias damer mötte på tisdagskvällen Kungsbacka DFF på bortaplan. Matchen slutade 0-0.

Det var Kungsbacka som startade matchen starkast och hade mycket av bollinnehavet. Halmia höll dock ihop laget bra och hemmalaget hade svårt att ta sig igenom och skapa de riktigt heta målchanserna.

 

Regnet öste ned över Tingbergsvallen i Kungsbacka och det gjorde att det blev svårspelat. Matchen var fysisk, tuff och smågrinig men det är som det ska vara på den nivån Kungsbacka och Halmia befinner sig på.

- Kungsbacka var bra och jag är nöjd med en poäng borta mot dem, säger tränare Håkan Magnusson och fortsätter:

- Samtidigt så tycker jag att vi åter visar att vi har en hög moral i laget och den moralen ska förhoppningsvis göra att vi kan fortsätta att hänga med i toppen.

 

Halmia är obesegrade i division 1 södra Götaland och har efter fem omgångar 13 poäng; två poäng före Örby och just Kungsbacka. Halmia går in i en intensiv period med mycket matcher. Borgeby på Örjans vall på lördag och Hessleholm borta på torsdag i nästa vecka.

- Vi har tre matcher på tio dagar och dessa matcher kommer så klart att bli viktiga. Det är också viktigt att vi har spelare som just nu är utanför startelvan kan gå in och leverera om det skulle behövas och det tycker jag att vi har, säger Håkan Magnusson.

Bilder från matchen hittar du HÄR, tack Benke Karlsson.

 

Etiketter: dam