Ordförande har ordet

Halmias styrelse har haft styrelsemöte den 14 maj och följande kan noteras.

 

En genomgång av ekonomin gjordes och vi kan notera att vi behöver höja intäkterna under resten av året då bl.a. kostnaderna för träningsplaner har varit högre än budgeterat och även andra kostnader för våra lag har varit högre än budgeterat pga den hårda vintern. Marknadssektionen kommer att diskutera olika aktiviteter som kan vara aktuella bl.a. en Halmiadag i september. Verksamheten för ungdomssektionen rullar på. Arbetet med planeringen för Halmiafemman har påbörjats och inbjudningar har skickats ut. Medlemssektionen rapporterade från arbetet med kartläggningen av antalet medlemmar i föreningen. Sportsligt så har säsongen startat mycket bra. Damlaget leder för närvarande sin division 1 serie och nästa vecka är det en tidig seriefinal mot Kungsbacka borta. U- laget leder likaså sin serie efter en imponerande början av säsongen. Herrarnas seger mot Lund kändes mycket bra och sättet som segern togs gav säkert självförtroende inför helgens match mot Sylvia borta. Styrelsen har en förhoppning om att publiksiffrorna på våra matcher skall öka och olika aktiviteter diskuterades. Dags för alla Halmiasupportrar att ställa upp bakom sitt lag!

 

Executive Club har haft några möten som varit välbesökta och på måndag är det dags för Pia Sundhage att gästa oss. Halmias "Loppis" går bra och de som arbetar med "Loppis" gör ett mycket bra arbete. Ett tack så här långt vill styrelsen också rikta till alla de som jobbar vid våra matcher för både herrarna och damerna, ni gör alla ett viktigt och bra arbete.

 

Många positiva saker är på gång för vårt Halmia, vi ser fram emot nya spännande matcher för alla våra lag!

 

Hälsningar och tack på förhand.

 

Susanne

 

 

Etiketter: herr föreningen dam ungdom