Tack

Nu är seriepremiären avklarad, tyvärr blev det inga poäng utan Trelleborg blev för svåra, förlust 2-0. Trots det finns det en hel del att glädja sig åt, både på och utanför planen. Jag vill därför passa på att tacka alla som var involverade i dagens match. Ni bidrog alla till att det blev ett bra arrangemang, vilket både Börje Eriksson, matchdelegat och vårt gästande lag Trelleborg framförde. Detta känns bra inför kommande matcher att se så många engagerade människor arbeta för Halmia och jag är övertygad om att Peter och hans manskap är fyllda av revanschlusta inför nästa match mot Torslanda, borta.

 

Damlaget har seriepremiär nästa helg och den 27 april är det dags igen för hemmamatcher, då både för herrarna och damerna. Jag hoppas vi ses då.

 

Hälsningar

Susanne Erlandsson

Etiketter: herr