Halmia P-98 har gjort sitt första framträdande i Elitcuper.

Vid pennan: Håkan Påhlsson

 

Laget placerade sig på en fjärde plats i Future Cup i Göteborg, som spelades på Heden och Valhalla IP.

 

Utsparkade på straffar i semifinalen mot meriterade Brommapojkarna till trots. så gjorde vi en fin avslutning efter en tveksam inledning mot Gunnilse- Svenska Mästare i Futsal 2013- och enligt uppgift Göteborgs bästa P-98or. Det var tveklöst det bästa motståndet vi stötte på i turneringen. Målskyttet brast i finalspelet och 0-0 och 0-1 blev slutresultaten efter full tid sista dagen.

 

Defensiven har varit desto mer framgångsrik över hela plan och alla 18 spelarna som deltog i cupen snurrade runt i vanlig ordning och fortsatte den framgångsrika vägen mot att bli duktiga seniorspelare någon gång i framtiden.

 

Halmia vann gruppen efter segrar mot Brommapojkarna och Qviding och oavgjort resultat 3-3 mot norska Kjelsås. 

 

Förhoppningsvis kommer det lite fler Halmiasupporters och tittar på någon match i framtiden. Håll utkik i kalendern.

 

Ni hittar bilder, reportage och alla lagens slutplaceringar på IS Halmia P-98's egna lagsida samt i galleriet.

Etiketter: ungdom