Dam - Lägesrapport från Lloret de Mar

I måndags anlände damerna till Barcelona och på kvällen nådde man slutdestinationen Lloret de Mar. Staden erbjuder fantastiska förutsättningar för en effektiv träningsvecka. Bra hotell, fantastiska måltider samt närhet till stadens huvudarena som även är damernas träningsanläggning under denna vecka är några av lägrets positiva ingredienser. Lägger vi till 19-graders värme och 24 träningssugna Halmianer, då blir det svårt att slå.

I tisdags blev det två tuffa pass på förr- och eftermiddagen och samma kväll mötte damerna ett av regionens bättre damlag FC Sussanec i en träningsmatch. Tyvärr, ligger nivån på damfotbollen lite lägre här än vi är vana vid och det visade även slutresultatet 14:1 till våra damer. Det positiva med matchen var att samtliga spelare fick speltid.

I onsdags blev det ytterligare två träningspass med efterföljande lagaktiviteter på kvällen där "inkilningen" av nykomlingarna var på tapeten. Torsdagen har haft ett liknande innehåll med två träningspass samt lite fritid för damerna på kvällen. Träningsveckan avslutas på fredag med förmiddagspasset och på eftermiddagen väntar på damerna en 8-timmars utflykt till Barcelona som en liten kulturell krydda i en avkopplande miljö efter en tuff och påfrestande träningsvecka. Hemresan är planerad pä lördag och på söndag avslutar vi denna fantastiska träningsvecka med två träningsmatcher på Sannarps IP då både A och U-laget möter BK Astrio.

 

Forza Halmia!

 

Varma hälsningar från oss alla!  // Damerna