Ordförande har ordet

I tisdags hade IS Halmias styrelse sitt första styrelsemöte efter årsmötet. Det märks att seriestarten närmar sig i de rapporter som lämnades på styrelsemötet från ungdomssektionen och herrseniorerna. Det känns mycket bra inför den kommande säsongen. Herrseniorerna har haft en tuff försäsong med förluster i träningsmatcherna, dock har det varit ett tufft motstånd som Peter Lindau medvetet valt för att förbereda laget på bästa sätt inför den kommande säsongen i en högre serie. I slutet av mars bär det av på träningsläger i Turkiet där förhoppningsvis vädret är betydligt bättre än här. Damlagets tränare Håkan Magnusson gästade styrelsemötet och gav en rapport om damlagets försäsong. Till skillnad från herrarna har damlaget vunnit samtliga matcher utom en och det ser bra ut även här. Även damerna ger sig iväg på träningsläger och det redan på måndag till Spanien. Det är ett mycket bra jobb som våra ledare och tränare gör.

 

Det ekonomiska läget gicks igenom och att ha kontroll över ekonomin är mycket viktigt för styrelsen. Marknadssektionen redovisade det arbete som ett förtjänstfullt sätt gjorts för att skapa intäkter till föreningen. Intresset för Halmia har varit stort och exempelvis har intäkterna för dräktreklamen ökat betydligt jämfört med tidigare år.

 

Medlemssektionen har startat sitt arbete för året, bla med att skicka ut inbetalningskort för medlemsavgifterna. Medlemssektionen har en viktig uppgift i att rekrytera nya medlemmar men också med att behålla de medlemmar vi redan har.

 

Övriga frågor som behandlades var bla förberedelserna för sommarens dam EM och hur Örjans Vall skall se ut.

 

Nästa styrelsemöte är den 15 april och då har herrarna redan haft sin seriepremiär. Den 13 april möter Halmia Trelleborg på Örjans Vall kl 15.00 och jag hoppas att vi ses på läktaren då.

 

Halmia hälsningar

 

Susanne Erlandsson
Ordförande

Etiketter: herr föreningen dam ungdom