Helgens alla Halmia-matcher

Herrlaget var först ut denna helg, tidig lördagseftermiddag blev det tyvärr förlust på bortaplan mot Husqvarna FF. Matchen avgjordes i minut 70. Många skador och sjukdomar underlättar inte förberedelserna, men vi krigar vidare. Mer om matchen finns att läsa på hallandsposten

 

På söndagen spelade Halmias damer sin fjärde träningsmatch. Det blev seger på bortaplan mot Eskilsminne med 2-1 (2-0). Jessica Jingblad gjorde båda målen.
Halmias motståndare spelar i division 2 och förväntas att bli ett topplag i serien.
- Vi mötte ett bra division 2-lag så vi fick jobba hårt, säger tränare Håkan Magnusson.
Matchen spelades i stark vind och kyla och i första halvlek lyckades Halmia att skapa ett ordentligt tryck på Eskilsminne och kanske skulle siffrorna varit än större än 2-0. I den andra halvleken tappade Halmia trycket en aning men lyckades hålla undan till en ny seger.

 

Startelvan:
Anna Eckert, Alicia Svensson (ut 60), Fia Pettersson, Isabelle Jokiaho, Frida Ottosson (ut 45 och in 75), Julia Carlsson (ut 55), Johanna Björkheim, Irene Isaksson (ut 45), Arbnora Robelli, Jessica Jingblad
Avbytare: Tilda Bengtsson (in 45), Louise Karlsson (in 45), Emma Harrysson (in 55), Agnes Heidrich (in 60)

 

 

Halmias ungdomar var även dem i farten i helgen, efter idel vinster så förtjänar dem självklart sina resultat här;

 

HGH - IS Halmia P97 4-6

IS Halmia P98 - Laholms FK 3-1

IS Halmia P99 - Hasslöv/Skottorp 4-2

Etiketter: herr dam ungdom