Klar förlust i första träningsmatchen

 Möller, Ingves och Klang, foto Jan Tagestam Möller, Ingves och Klang, foto Jan Tagestam

IS Halmias herrar gjorde idag sin premiär av årets träningsmatcher, Falkenbergs FF stod för motståndet på Kristineslätts konstgräs. Matchen slutade med hemmaseger 4-1 (2-0), en tuff premiär helt klart, men det var nog ingen som trodde annat när Superettan ställdes mot nyblivna Division 1. Det är trots allt nyttigt att möta lite större lag, då vi som nykomlingar inte kan förvänta oss att dominera bollinnehav som vi gjort dem senaste säsongerna, i alla fall inte så mycket och så ofta. En nyttig genomkörare där nyförvärvet Younnes saknades.

 

Såhär skriver medierna;

 

Falkenbergs FF Klasskillnad på Kristineslätt

Hallands Nyheter FFF vann stort mot Halmia

Hallandsposten Storförlust för Halmia

Halmias Svenska Fans Falkenbergs FF – IS Halmia 4-1 (2-0)

 

Etiketter: herr