IS Halmia värvar dubbelt

Younnes och Ingves, foto Jan Tagestam Younnes och Ingves, foto Jan Tagestam

IS Halmia kan ikväll presentera våra två första nyförvärv. Det är Younnes Bekkaoui och Wilhelm Ingves som skrivit under kontrakt med dem rödvita.

 

Younnes Bekkaoui är född 1989 och är en offensivt lagd spelare, han kan spela allt från innermitt, ytter till anfall. Younnes karriär innehåller bland annat att som 16-åring provpela med holländska Heerenveen, bilda anfallspar i juniorallsvenskan ihop med Rasmus Jönsson i Helsingborg, spel i danska division 2, långt avbrott på grund av skada och senast spel i Halmias seriekollega Ramlösa Södra.

 

Wilhelm Ingves är född 1990 och är en stor och stark anfallare, som enligt rapporter  testat på innermittfältet under provträningarna hos Halmia. Wilhelm är av finsk nationalitet och kommer senast ifrån IFK Mariehamn i den finska högstaligan. Wille, eller Lemlands Ronaldo som han också kallas var en av stjärnorna i finlands U-19 landslag för några år sedan. Han har även hunnit med att provspela med italienska Ascoli och precis som Younnes holländska Heerenveen (frågan är om det till och med inte var samtidigt, eller i alla fall under samma säsong). I vinter  har han även provspelat med exallsvenska Gais.

 

Younnes kommer enligt uppgift inte att delta i morgondagens träningsmatch mot Falkenberg, däremot är Wilhelm aktuell för spel, återstår att se hur mycket.

 

Vi hälsar Younnes och Wilhelm välkomna till IS Halmia och hoppas återkomma med intervjuer.

 

Läs vad Hallandsposten skriver

Etiketter: herr