HALMIA klara för division 1!

Efter en övertygande 3 - 1 seger mot GIF Nike på Örjans Vall så är Halmia äntligen klara för division 1. Efter en lång härlig säsong där ISH legat i toppen större delen av året så klarar man att stå emot trycket där alla bara väntar sig att man ska klara avancemanget. Starkt jobbat av Peter Lindau och hans mannar!

 

Senaste gången herrarna var uppe i ettan var 1998 efter att ha tagit sig dit efter spännande kvalspel -97. Tyvärr räckte man inte till den gången och ramlade direkt ner till tvåan igen. Föreningen har genomgått stor förändring sedan denna tiden och mycket talar för att ISH kan bli en förening att räkna med i högre sammanhang.

 

Mycket sägs vara på gång i föreningen totalt sett och ett härligt go genomsyrar verksamheten.

 

Ett stort grattis till Calle Genberg som ohotad vinner skytteligan med hela 22 mål.

 

Nu firar vi och laddar om för nästa år i div 1! Vi passar även på att gratulera damerna som tidigare i höst klarade avancemanget till div 1.

 

Livereferat från matchen kan du läsa här

 

Läs här vad Hallandsposten.se skriver

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

Senaste nyheter