Spänningen stiger inför årets sista match

Fyramålsskytten Calle Genberg flankerad av målskyttarna Sebastian Crona och Kushtrim Maholli Fyramålsskytten Calle Genberg flankerad av målskyttarna Sebastian Crona och Kushtrim Maholli

Välkomna till Örjans Vall på lördag 13 oktober när GIF Nike kommer på besök. Nike får ursäkta men fokus kommer att vara på vinst och anvancemang till division 1. Nike kommer säkert att bjuda hårt motstånd och att gå in och "bara vinna", det har aldrig fungerat. Det kommer helt säkert att krävas en insats utöver det vanliga, inte minst mentalt, men Lindaus mannar har råg i ryggen efter senaste storvinsterna 9 - 1 (mot Klagshamn) och bortasegern senast mot Eskilsminne med 1 - 6. Vi kan förvänta oss ett taggat ISH som kommer ut på Örjans Valls underbara gräsplan på lördag. Väderförutsättningarna ser bra ut, inte mycket regn väntas i veckan, och lördagens prognos säger uppehållsväder.

Matchstart är 14.00 OBS! Missa inte denna för Halmia ovanliga tid för matchstart.

Parallellt med vår match spelar Tvååker på hemmaplan mot Torns IF. Tvååker kommer att gå hårt för en seger men kan bara hoppas på att våra mannar förlorar, för slutar vi på samma poäng lär segern gå till ISH då vi har hela 8 måls bätte målskillnad.

Skytteligan leder Calle Genberg med 22 mål och närmast följer Kvarnbys Fabian Gustavsson. Övriga Halmianer som syns högt upp i denna lista är Ronny Sabo och Nehat Bregaj, båda på 11 mål.

Den rafflande tabellen där både ISH och Tvååker har 48 poäng, hittar du antingen på SvFF:s hemsida eller på vår egen startsida.

Kan du inte vara på plats på Örjans Vall på lördag kan du följa vår liverapportering på Everysport.

Dagliga inlägg hittar kan du läsa på Svenskafans.com där våra mest kritiska och mest trogna supportrar skriver om allt möjligt som rör vårt kära ISH.

 

VÄLKOMNA till en härlig fotbollslördag!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter